Bryllup


Å elske og ære hverandre, og trofast stå ved hverandres side i gode og onde dager livet ut, det er et fint løfte å gi hverandre i kirken.

Bryllup er en fest for kjærligheten mellom to mennesker. I kirken kan man avgi disse løftene, for hverandre, foran forlovere, familie og venner, og foran Gud.
 

Ønsker du å gifte deg i Grim kirke, eller en annen av kirkene i Kristiansand?

Du finner utfyllende info på våre hjemmesider: https://kristiansand.kirken.no/Kirkelige-handlinger/Vielse

For bestilling av vielse i 2023 ta direkte kontakt med Kirkens servicetorg på 38 19 68 00 eller kirkens.servicetorg@kristiansand.kommune.no

For bestilling av vielse i 2024 bruk digital påmelding: https://kristiansand.kirken.no/Kirkelige-handlinger/Vielse/Vigselsforesp%C3%B8rsel


Noen uker i forveien vil en prest ta kontakt  for å planlegge vielsen. Dere kan også ta kontakt med en prest dersom dere har spørsmål eller lurer på noe i forhold til selve vielsen eller det å gifte seg i kirken.

 

Før man kan gifte seg må paret skal fylle ut skjemaet Erklæring fra brudefolkene før prøving av ekteskapsvilkårene til folkeregisteret. Ved navneendring skal det sendes Meldingsskjema for navneendring. Forloverne fyller ut Forlovererklæring.
 

 

Mer informasjon og vielsespåmelding