Infomail 1. april


Etter to år nesten uten aktivitet i kirken er det så utrolig godt å se livet som nå utfolder seg i kirken!  

Onsdag var en slik dag. Dagen begynte med at diakon Elin og kantor Gill hadde andakt på Grimtunet. Etter lunsj hadde arbeidsutvalget møte, og konfirmantene ble undervist om Den hellige ånd. På kvelden ble arbeidene til påskeutstillingen hengt opp, den etiopiske menigheten hadde bønnemøte, og til slutt hadde vi undervisning og samtale i peisestua.

Det er liv i kirken nå. Familiemiddager, babysang, formiddagstreff, korøvelser og strikketreff er bare noe av alt som skaper liv. Og enda mer liv skal det bli!

På søndag inviterer vi til påskevandringsgudstjeneste – en familiegudstjeneste der påskens budskap blir dramatisert gjennom gudstjenesten. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe med åpning av utstillingen som nå er satt opp i menighetssalen. Juan Carlos, Mauricio og Victoria spiller og synger, og vi får en introduksjon av de som har laget det vakre som nå pryder veggene. Velkommen til alt! 😊

I uka som kommer skal Fasteaksjonen til inntekt for Kirkens Nødhjelp avvikles. I Grim menighet skal konfirmantene også i år ha fasteaksjonsløp, der de ved hjelp av sponsing samler inn penger til aksjonen. Man kan gi til fasteaksjonen på Vipps nr 2426 eller i menighetens innsamling på Facebook: https://www.facebook.com/donate/1293549591136616/6077361365653548

Det som skjer framover

  • På søndag blir det altså påskevandringsudstjeneste for hele familien i Grim kirke kl 11.00, der en rekke personer spiller påskebudskapet. Takkofferet går til menighetens arbeid for barn og unge. Vipps 697210. Kirkebil kan man bestille ved å ringe 908 97 212. Inviter gjerne folk med Facebook-arr.: https://fb.me/e/30WvTOZYx
  • Etterpå blir det åpning av påskeutstillingen mens vi har kirkekaffe.
  • Mandag kl 11.00: Babysang i peisestua.
  • Onsdag kl 11.00 er det Formiddagstreff i peisestua. Rolf Solås presenterer temaet "Opp til Jerusalem i ord og bilder". Varm mat kr 50,-. Skyss kan bestilles på tlf 934 10 716.
  • Onsdag kl 18.00: Alf-klubb. En klubb for alle!
  • Torsdag kl 11.00: Strikketreff
  • Det blir ellers gudstjenester på alle helligdagene i påsken, bortsett fra 2. påskedag.

Før søndagen
Vi har kommet til 4. søndag i fastetiden. Vi nærmer oss slutten på fastetiden, og denne søndagen snakker Jesus om seg selv som livets brød. Det er ikke brød for kroppen, men for sjelen. Jesus gir åndelig mat som gir styrke til de kampene vi må kjempe, og næring for vandrerne på veien hjem.  Prekenteksten står i Joh 6,24-36, mens lesetekstene står i  5 Mos 8,2-3 og 1 Kor 10.16-17.

For flere tanker om søndagsteksten, hør gjerne podcasten «Før søndagen i Kristiansand», som er et samarbeid mellom menighetene i byen. Du finner alle samtalene her.

Søndagens bønn
Kjærlighetens Gud,
du gav din Sønn til soning for våre synder.
Vi ber deg:
Vend våre øyne mot ham når vi blir satt på prøve,
og hjelp oss når vi er svake, ved Jesus Kristus, vår Herre,
som med deg og Den hellige ånd lever og råder,
én sann Gud fra evighet til evighet.

God helg! 

Vennlig hilsen
Grim menighet v/ Odd Bjarne Ellefsen

Vi sender ut infomail hver uke. Vil du ha infomail direkte til eposten din? Meld deg på ved å sende epost til Post.Grim.Menighet@kristiansand.kommune.no.

Tilbake