Infomail 18. februar


For en flott helg vi hadde sist uke! Da var atten barn fra Grim og Domkirken sokn samlet til tårnagenthelg.

Tårnagentene deltok også på gudstjenesten på søndag. Foto: Elin Oveland

Barna, som alle går i 2. og 3. klasse, løste spennende oppgaver, lærte hemmelige koder, leste i bibelen, sang sanger og ble kjent med kirken og hverandre. Trosopplæringsprogrammene knytter virkelig barna til kirken!

Nå går vi inn i vinterferien, så neste uke er det ikke så mye som skjer. Førstkommende søndag er det ikke gudstjeneste, men på torsdag er det strikketreff. Når vinterferien er over, blir det derimot en svært aktiv uke i Grim kirke. Se alt som skjer i listen under.

Det nærmer seg også tid for menighetens årsmøte, som blir søndag 13. mars etter gudstjenesten. Årsmelding og regnskap får man på kontoret og i kirkens våpenhus.

Det som skjer framover

  • Førstkommende søndag er det altså ikke gudstjeneste.
  • Torsdag kl 11.00 er det strikketreff i peisestua. Ta med strikketøy og matpakke.
  • Søndag 27. februar kl 11.00: Gudstjeneste med dåp v/kapellan i Domkirken, Iselin Jørgensen, og kantor i Torridal, Maija-Liisa Aas. Takkofferet går til menighetens arbeid. Vipps nr. 697210. Kirkekaffe etter gudstjenesten. Kirkebil: 908 97 212
  • Mandag 28. februar kl 11.00: Babysang i peisestua.
  • Tirsdag 1. mars kl 16.00: Familiemiddag i kirkens underetasje. Alle er velkomne til god mat, sangprogram for barna, kahoot og godt fellesskap. Kr 60 pr pers, 150 for familie
  • Onsdag 2. mars kl 11.00: Formiddagstreff i peisestua. Gro Line Gaudestad forteller. Tema: «Madagaskar før og nå» Basar til misjonsprosjektet. Avskjed med diakon Jakob. Varmt måltid kr 50,-. Ring 922 62 642 om du trenger skyss.
  • Onsdag 2. mars kl 18.30: Alf-klubben i peisestua. Da blir det konsert!
  • Lørdag 5. mars kl 12-14: Åpen dåpsdag/Drop in-dåp i kirken.
  • Søndag 6. mars kl 11.00: Familiegudstjeneste med karneval. Gudstjenesten ledes av sokneprest Odd Bjarne Ellefsen, kateket Steffen Eikenæs og kantor Gill Wilder. Takkofferet går til menighetens arbeid. Vipps nr. 697210. Etter gudstjenesten blir det lagedag for barna, og kirkekaffe med utlodning. Ta gjerne med gevinst. Kirkebilen kan man bestille ved å ringe 908 97 212.

Før søndagen
På søndag er det Kristi forklarelsesdag. Til denne søndagen hører teksten om Jesus som tok med seg Peter, Jakob og Johannes opp på fjellet. I møtet med Moses og Elia, kom røsten fra himmelen: «Dette er min Sønn, den utvalgte. Hør ham!» Det var ingen tvil om hvem Jesus var og hvor han kom fra. Prekenteksten står i Luk 9,28-36.

For flere tanker om søndagsteksten, hør gjerne podcasten «Før søndagen i Kristiansand», som er et samarbeid mellom menighetene i byen. Du finner alle samtalene her.

Søndagens bønn
Hellige Gud,
du åpenbarte din herlighet i Jesus Kristus.
Vi ber deg:
Hjelp oss å søke dypere i troens mysterier,
så vi kan se deg i Jesu Kristi ansikt,
han som med deg og Den hellige ånd lever og råder,
én sann Gud fra evighet til evighet.
Amen.

 

Neste uke kommer det ikke infomail. Ønsker dere alle en god vinteruke!

Vennlig hilsen
Grim menighet v/ Odd Bjarne Ellefsen

Vi sender ut infomail hver uke. Vil du ha infomail direkte til eposten din? Meld deg på ved å sende epost til Post.Grim.Menighet@kristiansand.kommune.no.

Tilbake