Infomail 10. februar


I morgen blir det et yrende liv når årets Tårnagenter inntar kirken!

Tårnagentene er barn som går i 2. og 3. klasse. Gjennom spennende agentoppgaver skal de lære om bibelen og å finne fram i den, de skal løse mysterier og finne ut av både kirkerom og gudstjeneste. Og på søndag blir de med i gudstjenesten i kirken.

Sist søndag var det flott å oppleve fellesskapet på kirkekaffen. Utlodningen gav både spenning og kjærkomne midler til menighetens arbeid.

Det som skjer framover

  • Søndag kl 11.00: Familiegudstjeneste der tårnagentene deltar. Det blir dåp og nattverd, og gudstjenesten ledes av prestestudent Tommy André Strøm Andersen, sokneprest Odd Bjarne Ellefsen og kantor Gill Wilder. Takkofferet går til menighetens misjonsprosjekt på Madagaskar. Vipps nr. 697210. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe Kirkebilen kan man bestille ved å ringe 908 97 212.
  • Mandag 14. februar kl 11.00: Babysang i peisestua.
  • Onsdag 15. februar kl 11.00: Andakt på Grimtunet. Alle er hjertelig velkommen!
  • Søndag 20. februar er det ikke gudstjeneste. Gudstjeneste etter vinterferien blir søndag 27. februar v/Aud Sunde Smemo.

 

Før søndagen
Førstkommende søndag kalles såmannssøndagen, og det store fokuset er på at Guds ord blir sådd på mange steder og mange måter. Prekenteksten står denne søndagen i Det gamle testamentet, i 5 Mos 6,1-9. Ordene er gitt til israelsfolket som stod på terskelen til å dra inn i det lovede landet. De blir minnet om at de tilhører Gud, som er én, og at han skal elskes med alt de er. Så blir de bedt om å gå praktisk til verks; Bevar ordene i hjertet, gjenta dem for barna, og snakk om dem både hjemme og når du er ute. Guds ord er ikke bare noe som skal lagres i hodet, men noe som skal bli en del av oss, som vi skal dele med dem vi møter.

Hør gjerne podcasten «Før søndagen i Kristiansand», som er et samarbeid mellom menighetene i byen. Du finner alle samtalene her.

Søndagens bønn
Livets Gud,
i din nåde har du sådd ordet ditt blant oss.
Vi ber deg:
La oss få ta imot Ordet
så det kan vokse og modnes i oss
til den dagen ditt rike blir fullendt
ved din Sønn Jesus Kristus, vår Herre,
som med deg og Den hellige ånd lever og råder,
én sann Gud fra evighet til evighet.
Amen.

Ha en fin helg, alle sammen!

Vennlig hilsen
Grim menighet v/ Odd Bjarne Ellefsen

Vi sender ut infomail hver uke. Vil du ha infomail direkte til eposten din? Meld deg på ved å sende epost til Post.Grim.Menighet@kristiansand.kommune.no.

Tilbake