Infomail 21. januar


På søndag skal vi endelig igjen feire nattverd i gudstjenesten! Med de nye reglene, tenker vi at det kan gjennomføres trygt. Velkommen til gudstjeneste kl 11.00!

I tillegg til gudstjenesten, blir det også strikketreff denne uka.

Gudstjenesten er ved sokneprest i Domkirken, Aud Sunde Smemo, og  Anne-Brit Jørgensen spiller orgel. Det blir altså nattverd, og takkofferet går til menighetens arbeid. Vipps nr. 697210. Etter gudstjenesten blir det enkel kirkekaffe utenfor kirken.

Det er fortsatt registrering i døra, så ta gjerne med lapp med navn og telefonnummer. Man må bruke munnbind når man kommer, går fram til nattverd og når man forlater kirken.

Strikketreffet skjer på torsdag kl 11.00, og alle er velkomne. Ta med niste og strikketøy.

Før søndagen
Jesus viser hvem han er ved å gjøre det gode. På søndag, som er 4. søndag i åpenbaringstiden, leser vi historien om Jesus som løste en kvinne fra sykdommen som hadde påvirket livet hennes i atten år. Prekenteksten står i Luk 13,10-17, mens lesetekstene står i  Ordsp 14,21-22.25.31 og Fil 1,20. Tekstene utfordrer oss til å gjøre godt mot andre, særlig mot de som har det vanskelig. Jesus lot ikke rigide sabbatsregler stoppe ham fra å gjøre godt mot kvinnen som hadde vært syk i så mange år. GT-teksten forteller at den som hjelper den fattige, gir Gud ære. Søndagen kombinerer derfor vitnesbyrdet om Jesus med betydningen av å gjøre det gode.

Søndagens bønn
Jesus Kristus,
barmhjertige Herre,
du lot blinde se og løste dem som var bundet av sykdom.
Vi ber deg:
Hjelp oss når vi roper til deg i vår nød,
så vi kan fryde oss over frelsen du gir,
du som med din Far og Den hellige ånd lever og råder,
én sann Gud fra evighet til evighet.
Amen.

Ønsker dere alle en riktig god helg!

Vennlig hilsen
Grim menighet v/ Odd Bjarne Ellefsen

Vi sender ut infomail hver uke. Vil du ha infomail direkte til eposten din? Meld deg på ved å sende epost til Post.Grim.Menighet@kristiansand.kommune.no.

Tilbake