Takk til alle frivillige!


Infomail 12. april: Innsatsen fra frivillige medarbeidere er avgjørende for menigheten.

Foto av Grim kirke med bukett påskeliljer i forgrunnen.

Foto: Maija-Liisa Aas

Takk til alle som bruker tid og krefter på oppgaver i Grim menighet. Oppgavene er mange; utdeling av Menighetsnytt, koking av kirkekaffe, oppgaver i gudstjenesten, servering på familiemiddag og en rekke andre ting.

Menighetsrådet har denne vinteren arbeidet mye med hvordan vi kan rekruttere nye frivillige og hvordan de som allerede er frivillige skal følges opp. Vi ønsker å få vite litt mer om hvordan det faktisk oppleves å ha frivillige oppgaver i menigheten. Derfor har vi laget en undersøkelse blant våre frivillige som vi ønsker at så mange frivillige som mulig svarer på. Det er godt mulig at vi ikke har registrert epostadressene til alle. Hvis du er frivillig og ikke har fått epost om undersøkelsen, er det fint om du kontakter meg på oe335@kirken.no, så sender jeg lenke til undersøkelsen så fort jeg kan.

Tårnagentene
 «Tårnagentene» er trosopplæringsopplegget for barn i 3. og 4. klasse. I morgen skal våre tårnagenter møtes. Da skal de ha det gøy, lære om symbolene i kirken, og spise pizza. På søndag blir tårnagentene med i familiegudstjenesten. Der deltar også menighetspedagog Pål Møll Abrahamsen og barne- og familiearbeider Linda Strandskogen. Velkommen til en gudstjeneste som er godt tilrettelagt for barna.

Informasjon:

  • Familiegudstjeneste med tårnagentene, søndag 14.april kl. 11.00 ved sokneprest Odd Bjarne Ellefsen. Takkoffer til menighetens barnearbeid. Vipps 697210. Kirkekaffe etter gudstjenesten.
  • Konsert med Agder Symfoniorkester søndag 14. april kl. 18.00 i Grim kirke. Bill: 200/100 (under 16 år gratis) https://fb.me/e/1KLRYwJ6c
  • Åpent lekested mandag 15. april kl. 9.00-13.30. Sangstund ca. kl. 10.30.
    Ta med matpakke. Vi ordner kaffe og te.
  • Strikketreff torsdag 18. april kl. 11.00

Før søndagen
Bibeltekster: Esek34,23-31; Hebr 13,20-21 og Joh 10,1-10

Søndagens bønn
Jesus Kristus, gode hyrde,
du kjenner oss og fører oss på rettferdighets stier.
Vi ber deg:
Vokt oss mot alle farer
og let oss opp når vi går oss vill,
så vi kan samles hos deg i ditt evige rike,
du som med din Far og Den hellige ånd lever og råder,
én sann Gud fra evighet til evighet.
Amen.

3. søndag i påsketiden blir ofte kalt hyrdesøndagen. Alle tekstene som hører til søndagen dette året, har gjeterperspektivet i seg. Teksten fra Esekiel forteller om en framtid der alt skal være godt, der «folk kan bo trygt i ørkenen og sove i skogene.» Det er vakre og håpefulle ord som dessverre ennå ikke er en realitet. Men en gang skal vi oppleve en virkelighet der alt er godt.

Jesus er vår hyrde. Vi skal få stole på at han gjeter oss på riktige veier, er med oss når vi møter farer, og at han leter etter oss når vi har kommet bort fra ham.

For flere tanker om søndagens tekst, hør gjerne podkasten «Kirken i Kristiansand». Ny episode ligger klar. Klikk her for å komme til podkasten.

Ha en fin helg!

Vennlig hilsen
Grim menighet v/ Odd Bjarne Ellefsen

Vi sender ut infomail hver uke. Vil du ha infomail direkte til eposten din? Meld deg på her:

Påmelding infomail

Tilbake