Familiemiddag

Noen ganger er det deilig å få middagen servert!
Derfor ønsker vi alle generasjoner i menigheten vår velkommen til bords i Grim kirke utvalgte tirsdager.
Ta med familie og venner til et godt og rimelig måltid i kirka, eller kom alene og møt andre fra lokalmiljøet. Etter middagen blir det gratis kaffe i peisestuen - er det kaldt i været fyrer vi i peisen. Klokken 17.00 er det aktiviteter for barna i kirken.

Datoer for våren 2023
Annenhver uke (oddetallsuker)

Oppstart av Familiemiddag for våren 2023 er 17.januar

Praktisk informasjon
Middagen serveres fra kl.16.00 - 17.00 (drop-in). Betaling kontant eller med Vipps (til Grim sokn).

Priser: 70 kr for voksen og 40 kr for barn (opptil 12 år).
Allergier: Vi serverer alltid gluten- og laktosefri mat. Ofte vil all mat være gluten- og laktosefri, mens i noen tilfeller vil vi tilby gluten- og laktosefrie alternativer. Kontakt kontoret (38196840 tirsdag - torsdag) om du har spørsmål om maten eller andre spesielle behov.

Sangsamling i kirkerommet
Kahoot en felles Kahoot som søker å ha stor variasjon i spøsmål og vansklighetsgrad
Lekekrok for de minste
Brettspill på bordene