Alf-klubbenAlf-klubb er en fritidsklubb for ungdom fra hele byen. Alf står for alle funksjonsnivåer, og på Alf-klubben er alle ungdom fra 15 år velkomne uansett funksjonsnivå. 

Vi har en gruppe på Facebook som oppdateres med informasjon. Bli med her!

Vi møtes onsdager i Grim kirke kl.18.30 til 20.30.  
Grunnet koronasituasjonen har vi dessverre måttet redusere antall samlinger. Men vi har fått til et flott høstprogram likevel!

Om oss:
Vi har holdt til i Hellemyr kirke siden 2004, og høsten 2020 flytter vi til Grim kirke. Målsettingen er å gi et engasjerende og inkluderende tilbud tilpasset de som er der, med faste og gjenkjennelige innslag. Innenfor denne rammen ønsker vi å glede og more oss sammen. Alf-klubbens medlemmer bidrar også med ulike praktiske oppgaver etter ønske.

På vanlige Alf-kvelder har vi en morsom lek eller aktivitet som alle kan være med på. Andre ganger har vi bingokveld, sangkveld, karneval, pizzakveld og juleavslutning med juleverksted. Under andaktene er det fokus på fellesskap med Jesus og hverandre. Vi tenner lys, synger og lytter til en andakt med kveldens gjest. Noen ganger har vi bønnevandring.  

Trenger du en ledsager er det fint om du har med det. Vil du oppleve noe sammen med en venn, en bror eller søster, far eller mor er dette et bra alternativ. 

Typisk program for en kveld: 
Kl.18.30: Samlingsstund med sang og underholdning, lek og moro. 
Kl.19.15: Servering/kiosk. Vi prater og spiser, og kanskje lager vi noe fint?  
Kl.20.00: Andakt i kirkerommet ved kveldens gjest. 
Kl.20.30: Takk for i dag og velkommen tilbake! 

Har du spørsmål?  

Ta kontakt med diakon vikar Jakob Ovesen mob.973 46 192
jakob.ovesen@kristiansand.kommune.no

 

Tilbake