"De som synger"

Vårt flotte kirkekor, ‘De som synger’, øver i Grim kirke onsdager i partallsuker fra kl.19.00 til kl.21.30.

Det er en trivelig gjeng på ca 26 medlemmer og det er god plass til flere på sopran, alt, tenor og bass.

Repertoaret spenner fra viser og gospellåter til salmer og negro spirituals. Koret holder to konserter hvert år, en til jul og en på våren. De deltar også på gudstjenester og en del andre menighetsaktiviteter.

Ta gjerne kontakt med korets inspirerende dirigent Solveig Waage (tlf. 99452937) for mer informasjon eller bare møt opp på en øvelse.

Velkommen skal du være!

Vi over 60 & Vi over alt

23. august:

Vi får besøk av vår nye kateket i Grim, Steffen Eikenæs

Han forteller om seg selv, og holder andakt

6. september:

Kristin Haugen, diakon i Domkirken menighet har andakt,

Odd Werner og Thoralf Dalene spiller og synger for oss.

20. september:

Kommunelege Dagfinn Haarr forteller om hva som møter oss som eldre i Kristiansand.

«Er det farlig å bli gammel i vår by?»

4. oktober:

Vi vet ikke om Ove trenger å pusses støv av.

Uansett kommer han, den tidl. sokneprest i Grim, på besøk og holder andakt.

Den flotte gjengen fra Voie formiddagsgruppe synger og spiller.

18. oktober:

«Luther og musikken» v. Johan V. Ugland

I 2017 er det store Luther – jubileet. Det er 500 år siden Luther angivelig spikret opp sine teser mot avlaten. Men fra Luther fikk vi også mange kjære salmer.

Johan Varen Ugland tar oss gjennom tema

1. november

Sverre Jølstad er tidligere pastor i Frikirken. Nå kommer han på nytt besøk i Grim.

Bernt J. Beckmann synger

15. november:

«I heisen med..»

Fredrik Netland inviterer to spennende gjester for å snakke om livets oppturer og nedturer - troen og tvilen.

29. november:

Tor M. Gauslaa

Gauslaa er forstander i Betel, baptistforsamling i Lillesand. Sammen med Tor Marius kommer Anne Lise Gauslaa, Barbra Michaelsen og Torleif Vinge og gir oss sang og musikk.

13. desember

«La oss synge om julen»

Vi synger og minnes Gamle, kjente og kjære advent og julesanger.

Selvfølgelig spiser vi ordentlig graut med mandel i.