Vielse i Grim kirke

Vigsel

Å elske og ære hverandre, og trofast stå ved hverandres side i gode og onde dager livet ut, det er et fint løfte å gi hverandre i kirken.

Bryllup er en fest for kjærligheten mellom to mennesker. I kirken kan man avgi disse løftene, for hverandre, foran forlovere, familie og venner, og foran Gud.

Ønsker du vigsel i Grim kirke, så ta  kontakt med Kirkens servicetorg i Kristiansand på tlf 38 19 68 00. De har åpningstid mandag- fredag kl.09:00 – 15:00. Eventuelt kan du ta kontakt direkte med Grim kirke.

Noen uker i forveien vil en prest ta kontakt  for å planlegge vielsen. Dere kan også ta kontakt med en prest dersom dere har spørsmål eller lurer på noe i forhold til selve vielsen eller det å gifte seg i kirken.

Før man kan gifte seg må paret skal fylle ut skjemaet Erklæring fra brudefolkene før prøving av ekteskapsvilkårene til folkeregisteret. Ved navneendring skal det sendes Meldingsskjema for navneendring. Forloverne fyller ut Forlovererklæring. Mer informasjon om dette og link til skjemaene finner du her-->