0e2a5825_preview.

Vi har fellesskap i fokus.
Kom innom og kjenn at Grim kirke er et godt sted å være

Konfirmasjonsundervisning

Konfirmanttiden inneholder undervisning, lek og undring. Her får du muligheten til å bli bedre kjent med Gud, de andre og deg selv.

Les mer om konfirmasjon i Grim kirke her: /konfirmasjon

Ledertreningskurs

Deltakerene på lederkurset får mulighet til å være ledere på leir, og andre aktiviteter i kirken.

Send påmelding til Steffen Eikenæs kateket i Grim kirke med fullt navn, tlf. nr. og e - postadresse: Steffen.eikenas@kristiansand.kommune.no eller SMS til 950 80 431

Fredagschill

Her kan du komme å spille, chille eller bare være. Vi er nede i kjelleren i Grim kirke. Fra kl.18 - 21 er det åpent for 5. klasse og oppover. Fra 19.30 - 23 åpner det for 8.klasse og oppover.

Ønsker du å vite mer om Fredagschill kan du søke opp gruppa Fredagschill i Grim Kirke Facebook. Her kommer det fortløpende oppdatert informasjon.

Ung og engasjert?

Om du ønsker å engasjere deg eller har lyst på en prat angående arbeidet med ungdom i Grim kirke send gjern en mld til Steffen Kateket.