2dnk_logo2020_vertikal

Tilrettelagt konfirmasjon

Meld deg på i dag!

I en årrekke har Grim/Hellemyr menighet arrangert konfirmantopplegg for ungdom primært fra Hellemyr skole, avd. Toppen og Krossen skole. Det fortsetter vi med også høst og vår 2019/20. Selve konfirmasjonsundervisningen finner sted i Grim kirke og er på fredager kl. 09 – 10 i skoletiden. Vårt mål er å tilby et konfirmasjonsopplegg hvor hver enkelt blir sett, bekreftet og hvor den enkeltes trosuttrykk bekreftes.

Ansvarlige for konfirmantopplegget er sokneprest og diakon i Grim kirke. Vi har også med oss organisten vår. Vi kommer til å kalle alle påmeldte inn til et foreldremøte i Grim kirke 10. oktober kl. 19.00. På den måten blir både konfirmant og foreldre/foresatt bedre kjent med oss og konfirmantopplegget. Oppstart blir fredag 1. november 2019. Selve konfirmasjonsdagen blir søndag 26. april 2020, kl. 11.00 i Grim kirke. Det er også mulig å følge undervisningen i Grim kirke, men likevel ha konfirmasjon på eget hjemsted.

Da ønsker vi hjertelig velkommen og ser frem til et spennende og innholdsrikt konfirmasjonsår sammen med dere! Ikke nøl med å ta kontakt ved eventuelle spørsmål.

For påmelding send meg en melding med navn, så tar jeg kontakt.

Marianne Gilje Løining, diakonvikar i Grim kirke

Tlf: 99150933/38196841