1b1hrguwg.

Familiemiddag

Noen ganger er det deilig å få middagen servert!
Derfor ønsker vi alle generasjoner i menigheten vår velkommen til bords i Grim kirke utvalgte tirsdager.
Ta med familie og venner til et godt og rimelig måltid i kirka, eller kom alene og møt andre fra lokalmiljøet. Etter middagen blir det gratis kaffe i peisestuen - er det kaldt i været fyrer vi i peisen. Klokken 17.00 er det aktiviteter for barna i kirken.

Datoer for våren 2020
14.januar, 11.februar, 10.mars,

21. april og 12.mai vurderes fortløpende mtp. koronaviruset

Praktisk informasjon
Middagen serveres fra kl.16.30 - 17.00 (drop-in). Betaling kontant eller med Vipps (til Grim sokn).

Priser: 60 kr for voksen og 40 kr for barn (opptil 12 år). Gratis mat for barn fra 0-3 år.
Allergier: Vi serverer alltid gluten- og laktosefri mat. Ofte vil all mat være gluten- og laktosefri, mens i noen tilfeller vil vi tilby gluten- og laktosefrie alternativer. Kontakt diakon (38196841) eller kontoret (38196840) om du har spørsmål om maten eller andre spesielle behov.

Aktiviteter for barna
Barnekoret øver i kirkerommet og ledes av Birgitte Wergeland. Her kan alle barn fra 3/4 år og oppover bli med og synge!

Småbarnsmingling: For barn fra 0-2/3 år. Uformell minglestund med lek på matter