1b1hrguwg.

Familiemiddag

Noen ganger er det deilig å få middagen servert!

Derfor ønsker vi alle generasjoner i menigheten vår velkommen til bords i Grim kirke utvalgte tirsdager.
Ta med familie og venner til et godt og rimelig måltid i kirka, eller kom alene og møt andre fra lokalmiljøet. Etter middagen blir det gratis kaffe i peisestuen - er det kaldt i været fyrer vi i peisen. Klokken 17.00 er det aktiviteter for barna i kirken.

Datoer for våren 2019
22.januar, 12.februar, 12.mars, 9.april og 14.mai

Praktisk informasjon
Middagen serveres fra kl.16.00 - 17.30 (drop-in). Betaling kontant eller med Vipps (til Grim sokn).

Priser: 60 kr for voksen og 40 kr for barn (opptil 12 år). Gratis mat for barn fra 0-3 år.
Allergier: Vi serverer alltid gluten- og laktosefri mat. Ofte vil all mat være gluten- og laktosefri, mens i noen tilfeller vil vi tilby gluten- og laktosefrie alternativer. Kontakt diakon (38196841) eller kontoret (38196840) om du har spørsmål om maten eller andre spesielle behov.

Aktiviteter for barna
Starter klokken 17.00 med en kort samling. Deretter deler vi oss opp etter alder.

Barnekoret øver i kirkerommet og ledes av Birgitte Wergeland. Her kan alle barn fra 3/4 år og oppover bli med og synge!

Småbarnsmingling: For barn fra 0-2/3 år. Uformell minglestund med lek på matter, prat med andre foreldre og enkel Småbarnssang. Med barne- og familiearbeider Linda eller Steffen Kateket.

Legoklubb: For alle som liker å bygge lego. Vi hører en fortelling fra bibelen og bruker den som utgangspukt for det vi bygger!

Savner du noe?
Vi har mange rom i kirken vår, og vil gjerne tilby flere aktiviteter etter middagen - både for barn og voksne. Har du en drøm om å starte noe? Er det noe tilbud du savner i menigheten/lokalmiljøet? Ta kontakt med Steffen Kateket: 95080431, steffen.eikenas@kristiansand.kommune.no.