2b1hrguwg.

Bli involvert

Kun takket være frivillig støtte i form av penger, omsorg og engasjement er det mulig å drive en levende, kristen menighet i vårt nærmiljø. Frivillighet er en integrert del av Grim kirke. Det er mange måter du kan være med å bidra

Hvem kan være med som frivillig?

Pensjonister, innadvendte, nygifte, musikere, folks som droppet ut av skolen, folk som bowler, foreldre, gamle ektepar, studenter, alenemødre, folk som har ´levd livet´, datanerder, idrettsfolk, entrepenører, kokker, administratorer, travle folk, revisorer, mekanikerer, nye kristne, eks-misser, moderne kristne, profesjonelle brytere osv. Vi er med andre ord på utkikk etter alle slags frivillige til alle slags oppgaver.

Hver minste lille tjeneste er verdifull, fordi de samlet skaper en kraft som kan flytte fjell. Det er erfaringen Grim menighet har gjort seg etter mange år med blant annet nestekjærlighetsarbeid, misjonsarbeid, trosopplæringsarbeid, musikalsk arbeid, og gudstjenestearbeid. Når alle bare gjør litt, oppnår man utrolig mye mer enn hvis noen enkelte skal gjøre masse. Tro derfor ikke at du kan erstattes av noen andre, eller at ditt bidrag er overflødig uansett hvor lite det måtte være.

Er du ikke en frivillig?

Menighetens frivillige involverer seg i veldig varierende grad. Noen stiller opp flere ganger i uken, mens andre stiller opp et par ganger i året. Uansett er bidragene så verdifulle at ingen må undervurderes. Les mer hvis du vil lære mer om hva det betyr å bli en frivillig.

Det finnes garantert en trivelig oppgave hos oss

Ikke tenk på menighetsarbeid som et ork. Det er helt unødvendig, for velger du de oppgavene du trives med vil utbyttet bli stort både for kirken og for deg. Vil du jobbe med ungdom? Eller kanskje de syke og ensomme? Er du interessert i bønn? Vil du heller stelle med planter? Muligens passer det best å få en oppgave som du kan utføre helt alene? Eller er du typen til å lede allsang foran en stor forsamling? Uansett hva du ønsker å bidra med vil det være til gagn for menigheten så lenge motivasjonen kommer fra hjertet. Så ikke vær redd for å si ifra.

Kan vi få komme med noen forslag til deg? 

Forhåpentligvis vil noen av menighetens nåværende tjenester kunne passe med dine interesser, og din tidsplan.

Ungdomsklubb

Mange tenker at en god ungdomsleder er morsom, atletisk, god til å stå foran folk, flink til å undervise, utadvendt osv. Når man ser på denne listen er det lett å skjønne hvorfor de fleste vegrer seg for å bli frivillige: De passer ikke beskrivelsen! Men dette resprenterer bare en bitteliten del av av Jesu legeme, og bare en type ungdomsledere - en svært sjelden en. Hos oss er alt som kreves for å bli en god leder, at du bryr deg om ungdom. Fredagsklubben har et stort behov for voksne ledere i alle aldrer. Ungdom trenger vennskap med voksne Vi trenger først og fremst voksne som kan være tilstedet og prate med ungdommen. Vi trenger også hovedledere til kjøkkenteamet, det teknisk teamet og "alt-mulig-teamet" Ikke tid til å være med hver fredag? Vi setter pris på alt engasjement, uansett størrelse.

Arbeid med barn

Er du glad i barn, da har du både mulighet til å bidra som frivillig på happeninger og være med som leder på de faste aktiviteten.

Ressurs-team

Har du et telt? En båt? En minibuss? Kunne du tenke deg å hjelpe oss med større arrangement? Kan du noe spesielt du tror vi trenger? 

Gudstjeneste-medarbeider

Å lese dagens tekst, telle kollekten, eller koke kaffe, er alle positive måter å bli bedre kjent med andre kristne som også bryr seg om menigheten sin. Du blir del av et team og del av kirkens unike egenart.

Bønne-team

Vi setter stor pris på forbønn! Kan du be for arbeidet som skjer i Grim? 

Lyst på flere forslag?

Det er så mange oppgaver og behov i Grim menighet at bare fantasien setter grenser. Vi trenger konfirmantledere, formiddagstreff-kaffekokere, søndagsskolelærere, snømåkere, barnekorledere, og mange, mange flere medarbeidere.