Ta med barna i Grim kirke! Vi har en rekke ulike arrangementer for barn.

Babysang

Er et tilbud til dere som har barn i alderen 2-10 måneder. Kurset går over 8 ganger. Vi synger om og for barna, lærer nye og gamle regler og avslutter med å spise lunsj sammen. Å delta på Babysang krever ingen musikalske ferdigheter – for ditt barn er DIN stemme den vakreste av alle!

For informasjon og påmelding kontakt linda.strandskogen@kristiansand.kommune.no, eller tlf. 38 19 68 40

Kos & Kaos

Kos & Kaos er uformelle samlinger for barn i følge med voksne, hvor vi møtes til sangstund, lek, sosialt samvær og enkel servering i underetasjen i Grim kirke. Datoer for høsten 2018 er:

Lørdag 15. september, lørdag 20. oktober, og lørdag 17. november. Vanlig samling varer kl. 15.00-16.30, men den 20. oktober har vi først Kos & Kaos gudstjeneste med utdeling av 2-årsbok, fra kl. 14.00.

Kontaktperson: Barne- og familiearbeider Linda Strandskogen. 38 19 68 40

Utdeling av 2årsbok

I forbindelse med Kos & Kaos gudstjenesten på høsten, er det utdeling av 2årsbok om lille Krølle som gikk seg vill.

Utdeling av 4årsbok

I forbindelse med Kos & Kaos gudstjenesten på våren, er det utdeling av 4årsbok.

Kirkekino for 5åringer

Alle 5åringer er invitert til Kirkekino i kirka. Her ser vi filmen om Kirkerottene Vesle og Fredo, spiser og synger sammen.

Barnehelg

10. - 11. februar arrangeres barnehelga. Barnehelgen består av en stor lagedag på lørdag ettermiddag, med forskjellige aktivitetsstasjoner. Her kan man få snekre, male og lage forskjellige ting. Det serveres pølser og kaffi. På søndagen er det familiegudstjeneste der barna får vist frem noe av det som de har laget. Det blir også en festlig kirkekaffe.

6årsklubb

Gjennom 3 samlinger blir vi bedre kjent med hverandre, kirken og Gud. Den siste samlingen er på en familiegudstjeneste der alle 6åringene får utdelt 6årsboka TRE I ET TRE. I boka møter vi bestevennene Hoppeklinken og Somlesinken, som egentlig heter Erlend og Stian. De skal snart begynne på skolen. I sommerferien møter de noen spesielle mennesker.

Sommerfest

Sommerfesten arrangeres av menigheten for menigheten. Vi samles for å feire gudstjeneste og griller kirkekaffien ute! Denne supre sommerdagen er også arena for utdeling av 6årsboken.

Barneklubben

Er for deg som er mellom 7-12 år. De møter annenhver onsdag (oddetallsuker) i underetasjen i Grim kirke, fra kl.18.00-19.30. Barneklubben har det veldig gøy sammen og finner på mye moro. For eksempel: Utekvelder, studiebesøk, spillekvelder, sykkelturer, Bingo, filmkveld og mye annent gøy!

Aktuelle datoer for Barneklubben vår 2018

Tirsdag 24.april – Utflukt (hemmelig)

Denne samlingen er det påmelding til. Vi trenger også frivillige foreldre til å kjøre. Mer info. kommer.

9.mai – Vi «øver» til 17.mai

Vi øver på sekkeløp, potetløp og andre uteaktiviteter

Kontaktperson: Kateket Steffen Eikenæs, tlf. 381 96 847

Tårnagenthelg

Sammen med Domkirken arrangerer Grim kirke Tårnagentene for 2. og 3.klassinger første helga i februar. Her spiser vi sammen, løser oppgaver og går i klokketårnet.

Lys våken

Lyst til å overnatte i kirken? Siste helga i november får alle 11åringer mulighet til å gjøre det i sin egen kirke. Vi møtes på lørdagen og spiser, leker og øver til Lys Våken gudstjeneste dagen etter.