Ta med barna i Grim kirke! Vi har en rekke ulike arrangementer for barn.

Babysang

Er et tilbud til dere som har barn i alderen 2-10 måneder. Kurset går over 8 ganger. Vi synger om og for barna, lærer nye og gamle regler og avslutter med å spise lunsj sammen. Å delta på Babysang krever ingen musikalske ferdigheter – for ditt barn er DIN stemme den vakreste av alle! For informasjon og påmelding kontakt menighetskontoret grim.menighet@kristiansand.kommune.no, tlf 38196840 eller Linda Strandskogen tlf 997 11 814

Barneklubben

Er for deg som er mellom 7-12 år. De møter annenhver onsdag (oddetallsuker) i underetasjen i Grim kirke,fra kl.18.00-19.30. Barneklubben har det veldig gøy sammen og finner på mye moro. For eksempel : Utekvelder, pizzabaking, forskjellige studiebesøk , spillekvelder, sykkelturer, kokke-kamp.

For mer informasjon: kontakt Siri Meling  tlf 99155464

Barnehelgen

Årlig arrangement for alle barn og familier en helg i februar. Barnehelgen består av en stor lagedag på lørdag ettermiddag, med forskjellige aktivitetsstasjoner.  Her kan man få snekre, bake, male og lage forskjellige ting. Det serveres pølse, brus og boller. På søndagen er det familiegudstjeneste med festlig kirkekaffe.

Grim kirkes barnekor

Barnekoret øver ikke lenger i Grim kirke, men alle i alderen 4 år og opp til 2. klasse som har lyst til å synge i kor er hjertelig velkommen til å synge med Domkirkens barnekor i domkirkens menighetshus hver onsdag kl. 17.00-18.00.

Kontaktperson: familiearbeider Linda Strandskogen, tlf. 997 11 814

Kos & Kaos

Kos & Kaos er uformelle samlinger for barn i følge med voksne, hvor vi møtes til sangstund, lek, sosialt samvær og enkel servering i underetasjen i Grim kirke. Vi møtes annenhver lørdag kl. 15.00-16.30, med oppstart 10. september.

Kontaktperson: familiearbeider Linda Strandskogen, tlf. 997 11 814