1babysangheading

Babysang i Grim kirke

Torsdager kl. 11.00-13.00

Velkommen til en koselig stund med sangsamling og lunsj i underetasjen i Grim kirke. Dette er et dropintilbud, så det kreves ingen påmelding, og samlingen er gratis. Lunsjen vi serverer etterpå koster 30 kr pr gang (kontant eller vipps), men det er også lov å ta med matpakke!

Musikk er viktig for barnets motoriske, emosjonelle og sosiale utvikling. Gjennom kjente og mindre kjente barnesanger og regler, ønsker vi å skape en arena hvor du og barnet ditt kan utforske musikk og lek i felleskap med andre småbarnsforeldre og barn. Babysang handler ikke om prestasjon - din stemme er den fineste for barnet ditt, og både trente og utrente stemmer er hjertelig velkommen! Dette er også en fin mulighet til å bli kjent med folk i nærområdet.

Så er du hjemme med baby, enten du er mor, far, bestemor, bestefar eller annet, kom gjerne innom oss en torsdag og se om dette er noe for dere. Ideell alder på babyen er ca 2-10 mnd, men er babyen utenom dette er det bare å komme innom og sjekke om det likevel passer for dere. Meld dere gjerne inn i facebookgruppa "Babysang i Grim kirke", hvor det vil komme info underveis.

Håper vi sees!